En gammal bild på dig själv


En bild på en konstig tid i ditt liv




Just den här bilden är ifrån en dag vi hade i högstadet - Annorlunda-stil-dagen... alla skulle ha saker som man annars aldrig skulle ha typ.. så jag gick med håret relativt konrollerat och klädd i massor med färg och med väldigt lite smink... Dessutom hade jag klänning!

Det är lite sjukt ändå, om man kollar på hur jag var den dagen så är det typ som jag är nu, utom håret då men det har ett eget liv..

Men den tiden i mitt liv var nog den konstigaste. den såkallade "emo-tiden" jag gick med håret antingen tuperat eller dolt under en mössa, klädde mig i svart, bara i princip och hade aldrig kjol eller klänning. Jag var en av grabbarna. var jag sminkad var det svart och massor med grejor som jag målade dit men jag kunde även komma helt utan men allt hår i en toffs som man inte såg då jag hade mössa... som sagt en av grabbarna...

Men den tiden asso, shit va kul man hade, man sket i vad alla andra tyckte man bara var. hur härligt lixom?





Hahah undra vad alla skulle säga om man kom så nu??

En bild på någon i din familj




Jag har, som många vet, en väldigt stor familj men det fick bli min undebara ängel Hugo. Min Gudson som jag alltid kommer ha ett extra vakande öga över.

Älskar dig din lilla huligan! <3


En bild på dig själv



Jaa... Detta är jag i min fulla charm. Finns det så mycket mer att säga? :P


Någon du umgås väldigt mycket med



Ja jag umgås rätt mycket med detta troll, han bor ju i samma rum som mig lixom xD

Världens underbaraste kille, älskar honom över allt annat... hoppas bara att han själv inser det någon gång..,

Svenska tal..

Japp, som rubriken lyder ska vi hålla svenska tal imorgon, om tid! kunde man inte komma på ett tråkigare ämne eller?
But anyway så började jag om för någon timme sedan och är, hör och häpna, klar nu! otroligt flummigt tal om köttsår och lapptäcken xD

Idag har det dock inte hänt någonting what so ever. jag kom hem från skolan och somande sen sov jag tills de var middag.. sen var det plugg.. så ohändelserik dag xD otroligt vackert ord jag vet (A)
Tänkte väl dra igång någon såndär lägg-upp-en-bild-med-betydelse-varje-dag-grej här i bloggen bara för att få lite liv på det hela... vad tror ni folk om det?


RSS 2.0