Det nalkas klippning

Halloj i lingonskogen!
som rubriken så vackert lyder så ska jag strax åka och klippa mig. Mitt hår har blivit extremt bongsstyrigt på sista tiden och i princip omöjligt att reda ut...
Så nu så ska de fräshas upp och jag kommer äntligen kunna släppa ut håret igen! Visst blir jag fattig men de kan väl vara värt de?



Eller?


Friday!

Äntligen fredag säger jag bara!
Hela veckan har segat sig fram och helgen så långt bort.. Men idag ska bli en bra dag, har bara tre lektioner och sedan ikväll ska flickorna samlas hos plutten för fredagsmys med kråksång och vänner.
men nu ska jag göra mig klar och gå till skolan.


Long time no see

så här sitter jag igen och finner lusten att meddela världen över mitt alldeles för ointressanta liv.
sittter vid datan i skolan och ska igentligen skriva ett referat till en tränande 8:onde klassare, men den energin finnes inte klockan 08.15 en onsdagmorgon när solen just gått upp.
Att bara komma hemifrån idag var en tillräckligt stor bedrift för dagen idag, ville helst fortsätta dticka min oboy i min mysiga Zipperall och mina Hello Kitty sockar som jag förövrigt inte hade mage att ta av mig när jag gick till skolan, så varma mysiga fossingar har jag iallafall.
Och hade inte min spegelbild bokstavligt skrikit åt mig att klä på mig anständiga kläder så hade jag nog suttit här i min rosa underbara kroppssocka. och att jag för förkyld upplivar inte mitt humör heller...

Nej jag är inte alls bitter idag



RSS 2.0