Heeeelt onödigt

Halloj där i lingonskogen!

Nu sitte jag på en samhällskunskapslektion, inte de roligaste xD

Idag kör jag lite hippiestil jag kör med både peacemärke på tröjan och hippieband i håret! sexiii :P

Senare ska jag på laserdome med UG och ängskyrkan, f*n va najs!
haha så onödigt inlägg men kände att eftersom jag inte jag inte hade något annat att göra så tänkte jag unna er lite tid :)

Ha en underbar dag! som grädde på moset hade jag tänkt dela med mig av mitt nuvarande abstinensbegär.

Konad Nagelstämplings grejer! kolla bara hur awesome fint de kan bli!!

 

ÅHH!! vill ha, vill ha, vill haaaa!!!!

 


Nails for breakfast, tacks for snacks

Okej, nu är de bara suga upp allt och le. finns inte så mycket mer att göra. måste vara glad och se framåt kan inte stå här och stirra ut i tomhet.

Jag har mina vänner, jag ar min familj, jag har min älskling <3
Jag är stark. Det vet jag. Måste bara inse de på en annan nivå oxå.. De är typ som att jag vet ett ett plus ett är två men jag svarar inte på frågan om läraren frågar mig... Kanske låter lite flummigt men jag tror ni fattar.

Och alla som har läst på min blogg dom senaste dagarna är väl jätte förvånade att jag skriver igen. Och att jag har raderat allt de gamla. Men det kändes som om de behövdes. För min skull, bara radera de gamla och se framtiden. sen beöver jag skriva av mig ibland, händer så himla mycket runt om och allt behöver bara lasta av lite då och då.. Så jag vet inte men kanske kommer bli lite av en deppig blogg men ska  försöka att inte bara skriva sånt...

Snart bär det av till Allmän rättslära, ush, jag tror inte jag är ensam i min klass om att säga att den lektionen är som ett sömnpiller när man redan är på gränsen till att somna ståendes.... Aja måste ju sköta skolan iaf så de är bara att hålla ut typ xD




Avslutar med en bild på min älskling <3 Bara för jag vet att du stöttar mig och finns där för mig oavsett vad <3
Älskar dig Joakim


Pladder

Somliga dagar vill man bara lägga sig i sängen igen och dra täcket över huvudet, inte sova, bara ligga där i tomhet... ensamt men ändå tryggt. Idag är en sån dag.
Det känns som om världen är extra skrämmande idag, som om den kommer göra massor med saker för att få mig ur balans. För att få mig att brista.

När jag blundar ser jag inte Dej. Jag ser inte heller Henne eller Honom. Jag ser inte den där platsen som jag längtar till. Jag ser ingenting. Svart. Tomt.

Shit vad jag pladdrar på men det är sånt som är skönt att bara skirva ner, bara skönt att få ur sig. Men att gå på stan och snacka om sånt istället för kärlek, sex och tjejsaker, då tror jag man blir klassad som galen deprimerad fjortis som vill ha uppmärksamhet, så då skriver jag de här ist. då får folk fan nöja sig med att de är som de är. De fortsatte läsa. 2 bad 4 them då! Jag tvingade inte er. Jag bad er inte ens.


Meningslösa Måndag

Var på sjukan idag... nu är de bekräftat, reumatism.
visst har jag längtat efter den dagen som jag skulle veta vad problemet är. Visst har jag velat sätta ord på mina probem... Men nu när jag kan göra de, vet jag inte om jag verkligen vill det.

Vad innebär detta? vad händer nu? vilka stöttar mig trots att jag kommer låssas som om inget har hänt?


Varför?


RSS 2.0